Kauneushoitola Pirjo Kivelä

Hyvän olon kauneushoitola Paloheinässä!

Jos etsit laadukasta ja kiireetöntä omaa hetkeä sekä odotat hoitojen tehokkuutta – olet perillä Kauneushoitola Pirjo Kivelän luona.

Kenelle: Sinulle, joka haluat kosmetologin ja lymfaterapeutin asiantuntevaa hoitoa.

Hoitola on kodinomainen ja viihtyisä yhden huoneen paikka Helsingin Paloheinässä. Hyvät kulkuyhteydet bussilla sekä auton pysäköintitilat hoitolan kotikadun varressa, ja rauhallinen sijainti takaavat hoidon rentouttavat vaikutukset.

Asiakas otetaan vastaan hymyillen ja kiireettömästi, kiedotaan silitetyn froteepyyhkeen syleilyyn pehmeälle hoitotuolille.  Lämmin ilmapiiri ja rentouttava musiikki saavat mielen lepotilaan ja vastaanottavaiseksi hoidoille.  Hoidoista sovitaan asiakkaan kanssa yksityiskohtia myöden ja vaikuttavista aineista kerrotaan pienimmätkin yksityiskohdat ja vaikuttavat aineet.

Kauneushoitolassa yhdistyy hemmottelu ja vahva ihonhoito-osaaminen sekä kasvojen lymfahierontaan perehtyminen. Kun tarvitset kokonaisvaltaista jalkahoitoa, saat ensin virkistävän jalkakylvyn ja sen jälkeen vielä rentouttavan jalkahieronnan. Silloin kun tunnet olosi kovin kiireiseksi aromaterapia auttaa tasapainottaen kehoasi.  Jos sinulla on iho-ongelmia, tarve kulmien ja ripsien kestovärjäykseen tai ihon puhdistukseen saat hyvän kokonaispalvelun lisäksi mahdollisuuden ostaa laadukkaita ihonhoitotuotteita kotiin.  Kauneushoitola palvelee tiistaista lauantaihin ja ajan voi saada niin aamupäivällä kuin illallakin, parhaiten päivisin.

Asiakkaiden kokemuksia ja suosituksia:

”Täällä tulee aina sellainen olo, että kasvojeni  ihoa hoidetaan osana kokonaisvaltaista rentoutumista. Hoidot, laitteet ja tuotteet räätälöidään yksilöllisesti minulle sopiviksi.  Voin valita hierontaan joko rentouttavan tai virkistävän armomaattisen öljyn sen hetkisen olotilani mukaan. Minusta tuntuu siltä, kuin sinulla olisi käsissäsi kaikki parantavat taidot. Hemmottelua parhaimmillaan! Voin suositella kauneushoitolaa yli 10 vuoden kokemuksen perusteella.”
- Kati Ekko, neuledesigner

”Kauneushoitola on siisti ja rauhallinen sekä edullinen. Voin valita useista vaihtoehdoista tilanteen mukaan, mikä sopii juuri sillä hetkellä iholleni. Laadukkaita ihonhoitotuotteita on mahdollista ostaa myös kotiin ja tiedän, että ne sopivat minulle. Ammattitaitoisen kauneushoitajan käsittelyssä rentoutuu  ja hoidot auttavat, siksi olen käynyt samalla hoitajalla jo yli 10 vuotta.”
- Päivi Timo, erikoissairaanhoitaja

”Pirjon luona tunnelma on rento ja hoito erittäin ammattitaitoista. Hoidosta keskustellaan yhdessä ja usein se räätälöidään tilanteeseen sopivaksi ja on mielenkiintoista kuulla Pirjon kertovan hoidon aikana tuotteiden vaikuttavista ainesosista. Löysin itse aikoinaan Pirjon erinomaisten hoitojen ääreen suosituksen perusteella ja haluan nyt osaltani suositella kauneushoitolaa kaikille hyvää hoitoa arvostaville.”
- Leila Ranta, CRM-analyytikko

”Kaksikymmentä vuotta sitten varasin ensimmäisen aikani Pirjolle. Kaikki nämä vuodet olen luottanut hänen ammattitaitoonsa niin hoitojen kuin hoitotuotteiden suhteen. Erilaiset hoidot ylläpitävät hyvinvointiani ja ehkäisevät ennalta stressiä. Pirjo on sydämellinen ja osaava. Hän päivittää ammattitaitoaan koko ajan, ja arvostaa asiakasta. Tämä on taukopaikka, josta lähden aina hyvillä mielin ja uudistuneena. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
- Saija Uski, HR-asiantuntija

Ammattitaitoinen ja kokenut kauneushoitaja, kosmetologi ja lymfaterapeutti Pirjo Kivelä ottaa sinut kokonaisvaltaisesti huomioon ja osaa tarjota sinulle sopivat hoidot.

Varaa aika kotisivuilta tai soita 040 700 6999.